FUSION MESOTHERAPY

Fusion mesotherapy predstavlja potpuno novi koncept na tržištu medicinske estetike. Lansiran je 2007. godine sa ciljem da ponudi inovativne, bezbedne i efikasne proizvode i tehnike u oblasti mezoterapije.

Fusion mesotherapy je novi koncept u neinvazivnoj estetskoj medicini.
Fusion XPERT je terapijski aparat visokog napona za ELEKTROPORACIJU i FOTOBIOSTIMULACIJU. To poboljšava transdermalni (preko epiderma do dermisa) i transcelularni transport proizvoda.
Pulsirajuća struja visokog napona proizvodi fenomen elektroporacije, povećava propustljivost kože. Ona podstiče otvaranje kanala proteina na ćelijskim membranama, to omogućava supstancama, da dopru do „srca ćelija“. Ova tehnologija se uspešno koristi za poboljšanje propustljivosti kože. Efekat je 100% reverzibilan, bez oštećenja epiderma i bez morfološke modifikacije na koži.

Ova tehnika se može primenjivati i za lice i za telo.

Glavne indikacije: podmlađivanje kože, smanjenje mimičnih bora, zatezanje kože, tretman akni, hiperpigmentacije strije,celulit.
Fusion XPERT, bez sumnje nudi sve prednosti neinvazivnog i bezbolnog podmlađivanja kože: bezbednost, efikasnost i ekonomičnost. Jednostavan je za rad a rezultati su odmah vidljivi.

10462921_726148154110524_9082838443182987530_n-svaki proizvod sadrži najnaprednije aktivne sastojke koji poseduju testove efikasnosti in vivo ili/ i in vitro.
-proizvodi ne sadrže paraben, mirise, boje, derivate silicijuma, sastojke životinjskog porekla, hemijsku zaštitu od sunca, i ostale štetne konzervanse. Nisu testirani na životinjama.
-svaki proizvod se steriliše filtracijom, kako bi zadržao svu efikasnost aktivnih supstanci.
-ekskluzivna tehnologija proizvodnje, garantuje maksimalnu kompatibilnost i toleranciju kože.
-linija pokriva 95% tržištnih zahteva po indikacijama.
-Formulisan od strane francuskih kozmetologa i testiran od strane lekara i dermatologa.
-Ekološki brend, ambalaža od materijala i sirovina koje se recikliraju, član ECOEMBES.
Sertifikat GMP (dobra proizvođačka praksa) sertifikat za proizvodnju.

IMG_1044

Leave a comment